Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g13g25kcal2.5g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen9g29kcal0.7g5.1g0.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.1g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g130kcal6.6g11.6g6g0.2g
Valittu annoskoko32g65kcal3.3g5.8g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g33kcal1.7g2.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g202kcal10.2g18g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946