Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus4.6g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä5.2g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell9g10kcal2.1g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g35kcal4.8g2.6g0.6g0.6g
Valittu annoskoko32g17kcal2.4g1.3g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal1.2g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g54kcal7.5g4g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084