Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu5.1g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g18kcal0g0g2g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 5g15kcal0.9g0.1g1.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.3g8.9kcal0g0g1g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.8g4.7kcal0.2g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g205kcal4.4g23.2g10.4g0.8g
Valittu annoskoko32g103kcal2.2g11.6g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g51kcal1.1g5.8g2.6g0.2g
Arvot/100g100g318kcal6.8g35.9g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424