Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow4.7g3.3kcal0.8g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g2.3g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g3.1g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g31kcal3.2g1g1.4g0.6g
Valittu annoskoko32g15kcal1.6g0.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.8g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5g1.6g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652