Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Atria sika-nauta jauheliha 23%8.8g24kcal1.5g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g90kcal3.2g2.6g7.2g0.8g
Valittu annoskoko32g45kcal1.6g1.3g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal0.8g0.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g140kcal5g4g11.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650