KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g7.4g29kcal6g0.5g0.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2.7g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g2.5g14kcal0.6g0.5g1.2g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.6g5.2kcal0.5g0.1g0.3g0.5g
Kananmuna kuoreton 5.4g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Hiiva, 50g1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g155kcal16.4g5.4g7.6g1.4g
Valittu annoskoko32g77kcal8.2g2.7g3.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g39kcal4.1g1.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g241kcal25.5g8.4g11.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533