Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 13g5.8kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 9g8.1kcal0.3g0.4g0.6g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g1.9g6kcal0.2g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g72kcal2.4g9.2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko32g36kcal1.2g4.6g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal0.6g2.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g112kcal3.7g14.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807