Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 20g8.3kcal1.9g0.1g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta4.8g14kcal0.7g0g1.2g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2g12kcal0.5g0.1g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g127kcal6.4g0.6g11g0g
Valittu annoskoko32g63kcal3.2g0.3g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.6g0.2g2.8g0g
Arvot/100g100g197kcal9.9g0.9g17.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761