Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)14g18kcal2.7g0.5g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kevytkerma9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g71kcal6g2.6g4g0.2g
Valittu annoskoko32g36kcal3g1.3g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal1.5g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal9.3g4g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787