Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.2g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g5.6g9kcal0.4g0.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g126kcal5.8g6.4g8.4g0.4g
Valittu annoskoko32g63kcal2.9g3.2g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.5g1.6g2.1g0.1g
Arvot/100g100g197kcal9g10g13.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564