Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g30kcal0.6g2.6g2g1g
Valittu annoskoko33g15kcal0.3g1.3g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.2g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927