Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g16g27kcal3g0g1.6g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g7.8g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g2.2g6.3kcal0.2g1g0.2g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow3.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g92kcal7.8g3.8g5g0.6g
Valittu annoskoko32g46kcal3.9g1.9g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal2g1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g143kcal12.1g5.9g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557