Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.8g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)5.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g3.8g13kcal0.9g2.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g53kcal2g7.8g1.8g1.4g
Valittu annoskoko32g27kcal1g3.9g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.5g2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g82kcal3.1g12g2.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959