Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g5.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g5.3g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g3.5g2.3kcal0.5g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g13kcal1.6g1g0g0g
Valittu annoskoko32g6kcal0.8g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna16g3kcal0.4g0.3g0g0g
Arvot/100g100g20kcal2.5g1.5g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139