Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell8.8g10kcal2g0g0.2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g7g25kcal1g4.1g0.5g0.7g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g8.1g14kcal0.9g1.9g0.1g1.1g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)4.9g8.6kcal0.1g0.2g0.8g0.2g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g3.5g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g124kcal8.2g13.8g3.4g4.2g
Valittu annoskoko32g62kcal4.1g6.9g1.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal2.1g3.5g0.9g1.1g
Arvot/100g100g191kcal12.7g21.4g5.3g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023