Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Siirappi 1.4g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g60kcal1.4g5.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko32g30kcal0.7g2.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal0.4g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g92kcal2.2g8.6g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035