Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g8.2g10kcal0.4g0.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto4.1g14kcal1.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g75kcal3.6g5.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko32g38kcal1.8g2.9g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal0.9g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.6g9g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314