Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 7.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 7.5g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g6.8g8.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)0.8g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g5.5g14kcal1g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g75kcal3.8g1.2g5.4g1g
Valittu annoskoko32g38kcal1.9g0.6g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal1g0.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g116kcal5.9g1.9g8.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977