Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Hapankaali 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.5g7.6kcal1g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g35kcal2.2g2.8g1.4g1g
Valittu annoskoko32g18kcal1.1g1.4g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.6g0.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.4g4.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417