Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g5.9g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.9g1.7kcal0g0.1g0.2g0g
Arla Apetina Feta 3%3.9g4.3kcal0.7g0.1g0.1g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)7.3g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g57kcal4g3.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko32g28kcal2g1.7g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1g0.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g5.2g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248