Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g33kcal2.2g2.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko33g17kcal1.1g1.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g51kcal3.4g4.3g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355