Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g2.3g14kcal0.5g0.5g1.2g0g
Voi 60% rasvaa 1.6g8.9kcal0g0g1g0g
Liivatelehti, gelatiini9g33kcal8g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.4g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa2.3g13kcal0.2g0.9g1g0.3g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2.3g12kcal0.2g0.7g0.9g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g4.7g12kcal0.3g0.1g1.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka2.3g8.8kcal0g2.2g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g253kcal18.6g9.2g15.8g0.8g
Valittu annoskoko32g126kcal9.3g4.6g7.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g63kcal4.7g2.3g4g0.2g
Arvot/100g100g391kcal28.8g14.2g24.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190