Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 4g7.5kcal1.1g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa8.4g1.4kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8.7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g46kcal2.6g2.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko33g23kcal1.3g1.3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.7g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g71kcal4g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741