Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g15g5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.1g4.3kcal0g1g0g0g
Ketsuppi, meira1.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g70kcal6g4.2g3.2g0g
Valittu annoskoko32g35kcal3g2.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal1.5g1.1g0.8g0g
Arvot/100g100g108kcal9.3g6.5g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365