Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%14g24kcal1.4g1g1.5g0g
Paprika, punainen3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 7.5g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g80kcal4g6.2g3.8g0.8g
Valittu annoskoko32g40kcal2g3.1g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1g1.6g1g0.2g
Arvot/100g100g124kcal6.2g9.6g5.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407