Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 3.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kalkkuna 3.6g7.2kcal1.1g0g0.3g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 2.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g21kcal2.4g0.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko32g11kcal1.2g0.4g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g5kcal0.6g0.2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g32kcal3.7g1.2g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309