Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Punajuuri 3.6g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.7g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Cashewpähkinä 1.8g11kcal0.4g0.3g0.8g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g118kcal8.4g1.8g8.4g0.4g
Valittu annoskoko32g59kcal4.2g0.9g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal2.1g0.5g2.1g0.1g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853