Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Naudan paistijauheliha, Pirkka13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g3.1g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)1.2g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g77kcal5.8g2g5g0.6g
Valittu annoskoko33g39kcal2.9g1g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal1.5g0.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g119kcal8.9g3.1g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242