Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g66kcal0.6g2.6g5.6g0.8g
Valittu annoskoko33g33kcal0.3g1.3g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal0.2g0.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g102kcal0.9g4g8.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768