Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 7.7g2.7kcal0.4g0.1g0g0.2g
Pekoni, paistettu 2.7g14kcal0.4g0g1.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g7.8g8.6kcal0.2g0.2g0.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.1g11kcal1.1g0g0.7g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g114kcal7.4g0.8g8.8g0.4g
Valittu annoskoko33g57kcal3.7g0.4g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g29kcal1.9g0.2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g174kcal11.3g1.2g13.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390