Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g10g8.4kcal1.1g0.3g0.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.8g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Basilika, tuore0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g45kcal3g3.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko32g23kcal1.5g1.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.8g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.6g5.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99738