Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix3.3g3kcal0g0.7g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g43kcal3.2g3.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko32g22kcal1.6g1.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.8g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g67kcal4.9g5.9g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160