Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 4.7g5kcal0.4g0.7g0g0.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2.3g7.5kcal0.6g1.1g0g0.2g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g38kcal2.2g5.2g0.4g1.6g
Valittu annoskoko33g19kcal1.1g2.6g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.6g1.3g0.1g0.4g
Arvot/100g100g58kcal3.4g8g0.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829