Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g2.3g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Pirkka salsadippi medium4.2g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g9g7kcal1.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g57kcal5.2g2.4g3g0.2g
Valittu annoskoko33g29kcal2.6g1.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.3g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8g3.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222155