Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 16g3.8kcal0.3g0.4g0g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g37kcal2.6g2g1.8g1.2g
Valittu annoskoko33g19kcal1.3g1g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.7g0.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g57kcal4g3.1g2.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053