Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g11g25kcal0.9g5g0.2g1.3g
Ketsuppi 2.8g2.6kcal0g0.5g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)7.7g14kcal1.8g0g0.6g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g3.5g14kcal0.8g0g1.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g122kcal9g11.2g4g2.6g
Valittu annoskoko33g61kcal4.5g5.6g2g1.3g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal2.3g2.8g1g0.7g
Arvot/100g100g188kcal13.8g17.2g6.2g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424