Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl11g14kcal2.1g0.1g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Cashewpähkinä 2.3g14kcal0.5g0.4g1.1g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Maizena maissitärkkelys0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g84kcal6.2g4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko33g42kcal3.1g2g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal1.6g1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g128kcal9.5g6.1g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721