Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 802.4g10kcal1.8g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.8g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g110kcal7.4g0.4g8.8g0.6g
Valittu annoskoko33g55kcal3.7g0.2g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal1.9g0.1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.6g13.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107