Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)9g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Tomaatti 3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g39kcal4g2.2g1.4g0.4g
Valittu annoskoko33g20kcal2g1.1g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal1g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g60kcal6.1g3.4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97239