Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 13g17kcal2.3g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g7g19kcal0.7g3.2g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g122kcal6.8g11.2g5.4g1.2g
Valittu annoskoko33g61kcal3.4g5.6g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal1.7g2.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g188kcal10.4g17.2g8.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657