Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 10g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Tomaatti 3.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g5.2g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa6.7g8.7kcal1.2g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g52kcal3.4g4.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko33g26kcal1.7g2.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.9g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.2g7g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634