Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt14g6.3kcal0.4g0.7g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.7g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tonnikala öljyssä 4.1g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g2.7g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli2.7g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g92kcal5.4g7g4.4g0.2g
Valittu annoskoko33g46kcal2.7g3.5g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal1.4g1.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g141kcal8.3g10.7g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689