Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.4g10kcal0.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Poronliha 4.1g5.2kcal0.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g56kcal3.4g1.8g4.2g0g
Valittu annoskoko33g28kcal1.7g0.9g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.9g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g86kcal5.2g2.8g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283