Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Bataatti, kuorittu 4.1g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g4.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 4.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g40kcal2g4.8g1.2g1.2g
Valittu annoskoko33g20kcal1g2.4g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.5g1.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g62kcal3.1g7.3g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926