Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu13g28kcal1.1g0.8g2.2g0.2g
Ketsuppi, Felix0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka4.3g2.4kcal0g0.6g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio7.8g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)6.3g16kcal1.6g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g107kcal5.6g4.2g7.6g0.4g
Valittu annoskoko33g53kcal2.8g2.1g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal1.4g1.1g1.9g0.1g
Arvot/100g100g163kcal8.6g6.4g11.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493