Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl7.8g6kcal1.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g32kcal3.8g1.6g1.2g0g
Valittu annoskoko33g16kcal1.9g0.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal1g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.4g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353