Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5g30kcal1.1g0.3g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g203kcal6.2g1.6g19g0g
Valittu annoskoko33g101kcal3.1g0.8g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g51kcal1.6g0.4g4.8g0g
Arvot/100g100g310kcal9.5g2.4g29.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112903