Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Naudanliha keskiarvo 13g19kcal2.4g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Hapankaali (Rasilainen)6.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g56kcal5.2g2.8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko33g28kcal2.6g1.4g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.3g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.3g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032