Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.5g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g20kcal1g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko33g10kcal0.5g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g30kcal1.5g2.1g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954