Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1.7g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g5.5g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g37kcal2.8g1.8g2g0.2g
Valittu annoskoko33g19kcal1.4g0.9g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.7g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.7g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757